Yabancı Gelin

8 Ocak 2009 Perşembe

Yabancı gelin yarışması

14 Aralık'ta başlayacak olan yarışmada, dünyanın farklı ülkelerinden genç kızların evlilik hayallerini gerçekleştirmek için Türkiye'ye gelecek olan yabancı gelinlere rekor sayıda talip çıktı.

Hollanda, Litvanya, Amerika, Avustralya gibi dünyanın dört bir yanından ayrı kültürden, dillerden kızlar evlilik umutlarına kavuşmak için kilometrelerce uzaktan gelip Türk gençleriyle buluşacak. Kendilerini hem Türk gençlerine hem de annelerine beğendirmeye çalışacak olan kızlar, kameralarla dolu bir evde yaşayacak.

Sinevizyon'un yapımcılığını üstelendiği yarışma için iki haftada yarışmaya, yaklaşık 10 bin damat adayı başvurdu. Özellikle yabancı gelin adaylarının tanıtımları dönmeye başladıktan sonra başvurularda ciddi bir artış yaşandığı belirtildi.

Milliyet Televizyon'un haberine göre, gelin adaylarının programda İngilizce konuşacakları ve adaylara Türkçe dersi verileceğini söyleyen koordinatör Doğa Sülün, hafta içi beş gün öğleden sonra yayınlanacak programın finalinin de pazar günleri yapılacağı bilgisini verdi. Yarışmara birinci olan çift ise 50 bin euro kazanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder